filme de craciun netflix 2020

Filme de Crăciun Netflix: 5 titluri pe care să nu le ratezi!

Dacă și tu te-ai săturat de clasicele filme de Crăciun, ești în locul potrivit. Ți-am pregătit 5 filme de crăciun netflix care vor readuce magia crăciunului la tine pe ecran! Intră în familia Netflix, unde te așteaptă zeci de titluri de crăciun. Toate gata să te fascineze cu lumea magică a sărbătorilor de iarnă. Filme americane cu cadouri de crăciun, filme franțuzești, crăciun la plajă… Fii gata pentru cele mai îndrăznețe idei, pentru că asta vei găsi în zecile de filme de crăciun Netflix!

Top 5 Filme de Crăciun Netflix

În fiecare an aceleași Home Alone, It’s a wonderful life, A Christmas Story și multe altele. Nu vei găsi titluri mai noi pe televizor prea curând. Și totuși, este perfect normal să îți dorești ceva diferit! Soluția? Niciodată mai simplă, mulțumită zecilor de filme de crăciun puse la dispoziție de Netflix! O atmosferă cu totul festivă, cu doar câteva click-uri! Acest articol te poate ajuta să descoperi noua colecție preferată de filme de crăciun Netflix, direct pe platforma lor. Iată câteva filme Netflix memorabile care te vor impresiona cu siguranță!

5 filme de craciun netflix

1. Holidate 2020 – printre cele mai noi filme de Crăciun Netflix

Este o comedie romantică din 2020 având-o pe Emma Roberts în rolul principal. Sătulă să fie singură la toate petrecerile de sărbători și reuniunile în familie, Sloane își face un ,,prieten de sărbători″. El o va însoți la toate evenimentele, fără vreo implicare emoțională… Cel puțin așa sună planul initial! Cu timpul, între cei doi se înfiripă sentimente profunde de dragoste. Însă niciunul nu știe ce simte celălalt.

2. The Princess Switch (Un schimb regal)

Stacy Denevo este o simplă patiseră din Chicago. Viața ei se schimbă când o întâlnește pe Lady Margaret Delacourt. Coincidență stranie sau mâna destinului, cele două descoperă cu uimire că arată identic. Cu ocazia Crăciunului, realizează un ,,schimb″. Fiecare ajunge să trăiască viața celeilalte și să se confrunte cu diverse provocări. Dacă ți-a plăcut ,,Prinț și cerșetor” al lui Mark Twain sau povestea similară de la Mainframe Entertainment cu Barbie… Atunci acesta va fi filmul tău!

3. A Cinderella Story: Christmas Wish (Un basm cu Cenușăreasa: Dorință de Crăciun)

În acest musical, Laura Marano joacă rolul lui Kat Decker. O fată simplă duce o viață plictisitoare alături de mama și surorile vitrege, care o batjocoresc cu fiecare ocazie. Kat lucrează la târgul de Crăciun ca elf, visând să devină o cântăreață independentă de succes. Vezi cum acest vis i se va împlini datorită unui miracol de Crăciun.

4. How the Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Crăciunul)

Este un film perfect pentru o seară în familie. Destinat în special copiilor, poate capta cu ușurință chiar și atenția adulților. Veți avea parte de o poveste frumoasă și personaje hazlii.

5. I’ll be home for Christmas (Voi fi acasă de Crăciun)

Filmul prezintă povestea emoționantă a unei mame singure. Dorința ei este să petreacă un Crăciun fericit cu fiica ei după ce termină ultimul caz la care lucrează. Dar toate planurile sunt date peste cap atunci când tatăl fetei decide să îi facă o vizită de sărbători.

filme de craciun

Acum că ai terminat de citit articolul, ia o pătură pufoasă. Mai pregătește-ți și o cană de ciocolată caldă și un bol de fursecuri pentru sărbătorile de iarnă. Așa, să le ai la îndemână… Nu știi niciodată cât de mult te pot ține 5 filme de crăciun Netflix cu ochii lipiți de ecran! Mai ales că vor apărea și noi sugestii care te vor face curios să vezi și alte titluri! Așa că așază-te comfortabil și vizionare plăcută! Spune-ne ce film ai ales în secțiunea de comentarii!

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

3 Shares
Share2
Tweet
Pin1