sport pentru copii educație fizică la școală

Sport pentru copii în timpul școlii | Echipamente și accesorii esențiale

Când începe școala, ne pregătim atât cu zeci de caiete și instrumente de scris noi, cât și cu îmbrăcăminte/încălțăminte sport pentru copii. Să nu uităm că pe cât au nevoie să învețe, pe atât au nevoie și de relaxare și mișcare pentru o viață sănătoasă. Așadar, pregătirea Back to School pentru cei mici include și micile cumpărături pentru orele de educație fizică și sport de la școală!

Fă un efort de imaginație și memorie și amintește-ți: ție îți plăcea educația fizică și sportul la școală? Dacă nu, care erau motivele pentru care nu așteptai cu entuziasm ora de sport? Mai mult ca sigur, era lipsa echipamentului adecvat.

De ce nu așteaptă copiii cu drag ora de sport pentru copii la școală?

sport pentru copii educație fizică la școală

Sportul în școlile din România nu este încă pe atât de dezvoltat pe cât îl vedem în filme sau pe cât îl regăsim în facultăți. Sporturile practicate în multe școli din România se rezumă la educație fizică, exerciții elementare de gimnastică, și rareori fotbal, basket, volei etc. Însă asta nu trebuie să îi împiedice pe cei mici să se recreeze în timpul activității fizice la școală.

Școala înseamnă atât învățat, cât și adaptarea la un cerc social – caz în care aparențele contează, mai ales pentru copii. Așadar, dacă vrei ca cel mic să se bucure de ora de sport și să o aștepte cu nerăbdare, asigură-te că îi pregătești tot ce are nevoie pentru a se simți confortabil la ora de sport pentru copii la școală.

De la un rucsac care arată bine, până la o pereche de încălțăminte sport nouă și o sticlă de apă cu design în trending, acordă atenție micilor detalii care fac orice sport pentru copii să pară cool. Astfel îți încurajezi copilul către mișcare și îi dezvolți pasiunea pentru un stil de viață cât mai activ și sănătos.

Echipamente și accesorii esențiale la orele de sport pentru copii la școală

Pentru că Decathlon susține sportul în școli, în oferta lor Back to School găsești tot ce ai nevoie, la prețuri foarte accesibile. Iată ce echipamente și accesorii esențiale să îi cumperi din campania Decathlon Înapoi la Școală, Înapoi la Sport!, pentru ora de sport pentru copii din cadrul lecțiilor de ed fizică și sport de la școală!

  1. Bidon Inox cu capac cu filet 1L

sticlă de apă sport 1l

Sportul în școli sau oriunde altundeva este solicitant. După efort fizic, copiii au nevoie de hidratare și vor simți sete. O situație foarte frecventă în școli este când copiii își beau toată apa din sticla de 500ml, și rămân însetați pentru restul zilei sau, mai rău, încep să bea și din sticlele altora. Nu este nici igienic, și nici convenabil.

Tocmai de aceea, o soluție perfectă este să îi cumperi o sticlă de apă mai mare, în special pentru zilele în care are ore de educație fizică și sport. În plus, cu cât mai atractiv este designul sticlei, cu atât mai puțin va fi tentat să bea din sticla altui coleg. Iar acest bidon inox la 1L, cu capac cu filet, vine în culori și design unice pentru a răspunde nevoilor copilului tău!

  1. Încălțăminte educație fizică copii

încălțăminte ed fizică și sport

În majoritatea școlilor, printre primele reguli ora de sport se numără încălțămintea adecvată obligatorie. Mai mult, în unele școli, copiilor nu le este permis accesul în sala de sport fără încălțăminte de schimb. Așadar o încălțăminte sportivă cât mai confortabilă face parte din echipamentul esențial și obligatoriu pentru ora de sport pentru copii.

  1. Geantă Sport Fotbal Essential 35 L Negru

geantă sport pentru copii la ora de educație fizică școală

Fie că joacă baschet la ora de educație fizică și sport, fie că face exerciții gimnastică pentru copii sau orice altă activitate fizică la școală, copilul va avea nevoie de echipament. Mingea, tricoul de schimb, sticla de apă, încălțămintea de schimb – nu pot toate să încapă în ghiozdanul de școală, pe lângă caiete, manuale și alte rechizite. Căratul echipamentului în plasă nu este nici el o soluție excelentă.

Copiilor nu le place să ducă plase după ei, este inconfortabil, și există o mare probabilitate să o uite la școală. O geantă sport ar fi soluția perfectă. Cu un aspect cool, cu siguranță nu va fi uitată sau abandonată în sala de sport. Iar datorită design-ului special, aceasta este suficient de încăpătoare pentru a face loc echipamentului necesar desfășurării optime a orei de sport pentru copii la școală!

CITEȘTE ȘI:

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin