Ziua Copilului: Ce cadouri sub 100 de lei îi poți cumpăra de la Decathlon

Ziua copilului este, pentru cei mici, o nouă ocazie perfectă de a se simți iubiți și apreciați, de a primi cadouri și de a simți, încă o zi din an, că este ziua lor. De aceea și contează atât de mult orice surpriză li se pregătește de 1 iunie – pentru că astfel este marcată ziua într-un mod special.

Iar pentru adulți, 1 iunie este încă un motiv să îi pui zâmbetul pe buze cu un cadou inedit, sau să îi privești bucuria de pe chip când despachetează pachetul sau descoperă surpriza pe care i-ai pregătit-o. Este încă o zi pe care o puteți sărbători împreună și în care poți savura încă anii copilăriei celui mic – înainte ca acesta să crească.

Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară sau de Ziua Copilului?

O idee bună de a-i pregăti celui mic un cadou personalizat este să te gândești la copilul din tine! Tu ce ți-ai fi dorit să primești de 1 Iunie, sau la început de vară, atunci când erai copil? Poate că era o bicicletă cu aspect deosebit, pentru întrecerile cu ceilalți copii. Poate că era o minge, sau o nouă pereche de adidași. Gândește-te la ce îți doreai tu, și cât de bine i s-ar potrivi copilului tău.

În același timp, însă, ține minte că cel mic are propria lui personalitate, și propriile gusturi. Nu încerca să îți trăiești copilăria prin el, cumpărându-i ceea ce ți-ai fi dorit tu când erai copil, dacă nu coincide cu ceea ce își dorește el. Asigură-te că asculți și dorințele sale, că îi cunoști preferințele și că alegi un cadou ținând cont de propria lui personană.

Dar cum îi pregătești cadoul perfect de 1 Iunie?

Este firesc să-ți dorești să îi oferi copilului un cadou memorabil și care, cel mai important, să-i aducă bucurie cu ocazia zilei de 1 Iunie. Dar cum faci acest lucru, mai ales atunci când ești constrâns financiar și nu poți să-i oferi pe atât de mult cât ți-ai dori?

Ei bine, Decathlon vine cu soluția perfectă în acest sens, cu sute de produse excelente, concepute special pentru cei mici și menite să fie în deplinătate pe gustul lor, în limita a 100 de lei. Ce zici? Ești gata să vezi ce cadouri îi poți cumpăra celui mic sub 100 de lei de la Decathlon?

Produse sub 100 lei pentru copii de la Decathlon

Decathlon dispune de o selecție vastă de produse de înaltă calitate care, în timp ce îi vor aduce celui mic bucuria primirii și despachetării unui cadou special pentru el, îi asigură și activitatea fizică ulterioară, prin entuziasmul de a folosi noile sale obiecte alături de alți copii. Iată ce îi poți cumpăra sub 100 de lei din colecția pentru copii de la Decathlon, asigurându-te totodată că va petrece mai mult timp afară:

  1. Rucsac drumeție în natură NH100

rucsac drumetie in natura

Fie că se află la grădiniță sau la școală, cu siguranță că ești familiar cu numeroasele excursii și drumeții care se organizează și la care cel mic urmează să participe. La fel de bine cunoști și entuziasmul celui mic de fiecare dată când pornește într-o nouă aventură cu prietenii și colegii. Ce poate fi mai potrivit, în acest caz, decât un rucsac pentru drumețiile în natură?

Mai mult decât un rucsac, acesta reprezintă speranța și  bucuria că îl vei lăsa să participe la următoarele excursii! Confecționat din materiale de calitate, este încăpător și ideal atât pentru drumețiile în pădure, câmpii sau pe munte, cât și pentru litoral. Un cadou pe care îl va folosi în fiecare drumeție, atât cu prietenii, cât și cu familia!

  1. Ghete Fotbal Agility 100 TF

ghete fotbal ziua copilului

Dacă vezi că cel mic este plin de energie și de entuziasm înainte de fiecare meci de fotbal cu prietenii, atunci ghetele pentru fotbal agility pot fi un cadou perfect. Asigurându-i permanent o poziție confortabilă a piciorului și flexibilitate sporită, aceste ghete îi vor oferi un boost de încredere și agilitate pentru fiecare joc de fotbal la care participă.

  1. Minge Mare Water polo

minge mare water polo

Cunoști pasiunea celui mic pentru bălăceală și sporturile de apă? Dacă i se luminează fața de fiecare dată când mergeți la piscină sau faceți o excursie la aquapark, atunci o minge pentru jocurile de apă va fi cadoul perfect de ziua copilului, împreună cu promisiunea de a-l duce la piscină cu prima ocazie pentru a vedea cât de distractivă este această minge în orice mediu acvatic.

În plus, oferta Decathlon nu se limitează doar cu atât. Ai sute de alte opțiuni sub 100 de lei pe care i le poți dărui celui mic de 1 Iunie, așa că verifică mai jos oferta completă și găsește produsul perfect pentru personalitatea copilului tău!

Ziua copilului în Romania

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită în numeroase alte țări, are o importanță pe cât de mare pentru adulți, chiar și mai mare pentru cei mici – care se bucură cu această ocazie de mai multă atenție din partea familiei. În România, Ziua copilului este sărbătorită la data de 1 Iunie, împreună cu prima zi de vară din Emisfera Nordică.

Ziua copilului în Republica Moldova

La fel ca în România, și în Republica Moldova, Ziua Internațională a Copilului se sărbătorește tot la data de 1 Iunie.

Ziua copilului în alte țări și culturi

Deși noi o asociem în mod natural cu data de 1 Iunie, la nivel internațional nu toate țările sărbătoresc ziua celor mici la aceeași dată. În alte țări sau culturi, această zi coincide cu alte sărbători naționale sau ocazii. Mai exact, în peste 147 de țări de la nivel mondial, fiecare cultură sărbătorește altfel această zi specială. Iată când și cum se serbează ziua copilului în alte state:

Ziua copilului în Germania

În Germania sunt dedicate două zile sărbătoririi copiilor – cu și pentru aceștia. Mai exact, 1 Iunie este considerată Ziua Internațională a Copilului încă din 1950, în timp ce 20 Septembrie a fost introdusă în 20 septembrie 1954 de către ONU drept Ziua Mondială a Copilului. Din acest punct de vedere, Ziua Copilului în Germania este unică, dedicand nu una, ci două zile diferite copiilor.

Ziua copilului în Turcia

Încă din 1920, ziua copilului în Turcia se sărbătorește la data de 23 aprilie, în semn de respect pentru prosperitatea pe care tinerele generații o reprezintă și o aduc în viitorul națiunii. Ziua este serbată prin degustări de produse tradiționale, dansuri, activități în scop educativ și diverse concursuri.

Ziua copilului în Franța

Alături de Grecia, Canada, Italia, Elveția și Suedia, Franța sărbătorește Ziua Copilului la data de 20 noiembrie. De asemenea, Franța dedică și ziua de 6 ianuarie unei sărbători similare, respectiv Ziua Familiei.

Ziua copilului în Bulgaria

La fel ca în România, Republica Moldova și alte țări care sărbătoresc ziua copiilor în aceeași dată, precum China, Etiopia, Serbia și Vietnam, tot pe 1 iune este serbată și ziua copilului în Bulgaria.

Ziua copilului în Australia

Cât de încântat ar fi cel mic să știe că există un loc în lume unde se dedică nu o zi, nu un weekend, ci o întreagă săptămână celebrării copiilor? Ei bine, în Australia există Săptămâna Copiilor, care se întinde din sâmbăta de dinaintea Zilei Internaționale a Copilului, și până în duminica următoarei săptămâni.

Ziua copilului în India

Și india dedică o zi sărbătoririi miracolului celor mici, la data de 14 noiembrie.

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin