Cu toții am trimis cel puțin o dată un mesaj în viața noastră. Iată ce spun mesajele pe care le trimiți despre personalitatea ta!

 

 

Ne găsim în secolul în care tehnologia ne-a acaparat întreaga viață. Ne ajutăm de aceasta în toate activitățile noastre, de la transport până la comunicare. Mesajele tale, le poți trimite oriunde: Whatsapp, Messenger, Twitter, Snapchat, Skype. Atât de multe mijloace de comunicare, încât cu greu te poți decide asupra unuia dintre ele. Când, însă, ai de comunicat ceva urgent, renunți la apeluri telefonice, în favoarea mesajelor text. Dar  te-ai gândit vreodată ce transmite modul tău de a compune un mesaj?

 

 

  • Dacă nu pui semne de punctuaţie la sfârşitul mesajului, ești o persoană care tratează lucrurile superficial. În general, nu te concentrezi pe detalii și faci lucrurile doar să fie făcute. Ești total opusul perfecționismului. Spre exemplu:

„Salut,voiam să îți spun că ne vedem tot acolo

 

Mi-a spus X să te anunț

 

Ne auzim

 

Pa ”

 

  • Dacă trimiţi o propoziţie fragmentată în mai mult de trei mesaje, eşti o persoană nerăbdătoare, o persoană grăbită. Vrei să faci totul cât mai repede și nu îți place să fii întrerupt. Ai multe de spus și îți e teamă că nu vei apuca să o faci. Spre exemplu:

„Sper că nu

   

Te-ai supărat

 

Pe mine.”

 

  • Dacă scrii mesaje lungi, atent compuse, ești o persoană calmă, perfecționistă, corectă și răbdătoare. Îți place să faci lucrurile așa cum trebuie făcute. De exemplu:

„Salut! Ni s-a comunicat astăzi la școală, cât ai lipsit tu, că trebuie să ne prezentăm duminică în sala de festivități, pentru o lansare de carte a unui autor destul de cunoscut din zona noastră. Să nu uiți să vii, te voi aștepta pe bancă. La revedere!”

 

  • Dacă faci exces de emoticoane ești o persoană jovială, distractivă, cu poftă de viață. Ești copilăros și nu suporți monotonia. De exemplu:

„Heei,de când nu am mai vorbit :OOO

 

Mi-ai lipsit :***

 

Ce mai faci tu? 🙂 :)))”

 

 

  • Dacă foloseşti diverse prescurtări, ești o persoană ușor nepăsătoare. Care nu e interesată să îşi impresioneze interlocutorul, cu mesajele ei. De exemplu:

„Hei,cf? Ai făcut proiectul pt istorie?”

Până la urmă, cu toţii ne-am regăsit în anumite situaţii ce am folosit mesaje, ca cele precizate în acest articol.

TU ce fel de mesaje trimiți?

2 thoughts on “Ce spun mesajele tale, despre tine”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin