filme pentru adolescenti

5 filme cu adolescenţi pe care ar trebui să le vezi

 

E sâmbătă seara, gașca a uitat de tine și ți s-a terminat serialul?

Cauți ceva de făcut ca să treacă mai repede seara?

Uite-te la un film!

Uite cinci sugestii de filme plăcute cu și despre adolescenți:

 

The fault in our stars (2014) – Hazel este o tânără de 16 ani, diagnosticată cu cancer în fază terminală. Obligată de părinții ei supra-protectori să frecventeze un centru de susținere pentru copii canceroși, îl întâlnește pe Augustus Waters, chipeșul  tânăr ce susține că s-a vindecat complet de cancer. Urmează o poveste clasică de dragoste, cu un final mai mult decât neașteptat!

 

Love, Rosie (2014) – Alex și Rosie sunt prieteni din copilărie. La balul de absolvire, unde, inițial, aceasta trebuia să meargă însoțită de el, se duce cu Greg, unul dintre cei mai arătoși tipi din liceu. După acea noapte, Rosie rămâne însărcinată și toate planurile ei se dau complet peste cap. Urmează o poveste de viață impresionantă, cu întorsături de situație extreme.

The perks of being a wallflower (2012) – Charlie e un tânăr boboc cu probleme din cauza suicidului prietenului său de anul precedent. Se integrează greu, dar, când îi întâlnește pe seniorii Sam și Patrick, viața lui devine mult mai interesantă.

Stuck in love (2012) – în acest film, este prezentată dragostea în toate formele ei, folosindu-se membrii familiei Borgens, o familie de scriitori cu mari probleme sentimentale. William, Erica , Samantha și Rusty întâlnesc oameni, fac greșeli și se îndrăgostesc. Finalul este unul neașteptat, totul luând o întorsătură complet uluitoare.

Trust (2010) – Annie îl cunoaște pe Charlie, primul ei iubit, online. După luni întregi de convorbiri lungi și plăcute, Annie se întâlnește fără știrea părinților cu Charlie. Atunci realizează că el nu era tânărul care pretindea că e, ci un bărbat de 40 de ani. Cu toate astea, acceptă să iasă cu el și sfârșesc prin a întreține relații sexuale, mai mult sau mai puțin fără voia ei. Filmul privește eforturile familiei de a o ajuta psihic pe Annie să treacă peste ce s-a întâmplat și de a-l prinde pe pedofilul Charlie.

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin