Cum interpretezi visele tale

Visele-ce secrete dezvăluie!

Noaptea liniștită în care dormim și ne odihnim corpul și mintea este o oază de relaxare și refacere dar, în același timp, este o sursă de mister și inspirație. Magia somnului și a corpului uman constă în apariția viselor. Visele ne pot delecta mintea, sau ne pot înfricoșa, așa cum o fac coșmarurile. Iar punctul culminant apare atunci când visele ne prevestesc întâmplările ce vor avea loc în viața noastră. De ce se întâmplă asta, și cum putem ști ce secrete ne dezvăluie visele, ce ni se comunică prin vise, aflați citind articolul ce urmează!

Studii psihologice au demonstrat că în timpul somnului, mintea umană dă frâu liber emoțiilor și imaginației, gândurilor și întâmplărilor de peste zi care ne influențează viața în continuu, generând visele, despre care savanții și psihologii spun că nu durează mai mult de 9 secunde, iar pauza dintre vise este de minim 7 minute, datorită efortului pe care creierul îl face atunci când… visează!

Și totuși, contrar acestor studii, impresia noastră este că visăm zeci de minute în șir. Uneori ni se par interminabile, alteori lungi, visele ne pot general atât momente plăcute de relaxare, împlinire la nivel spiritual, cât și adrenalină și momente de agitație, întru totul neprielnice. Ce anume ne influențează natura viselor? Ei bine, nimic altceva decât noi înșine și propriul stil de viață.

În funcție de ceea ce ni se întâmplă peste zi, de veștile pe care le primim și legăturile cu ceilalți, în funcție de ceea ce simțim și gândim, de ceea ce facem și spunem, de ceea ce ni se spune sau ni se pare, vor fi categorizate visele noastre. Visele reunesc ceea ce ni se întâmplă în viață, devenind, astfel, atât coincidențe, cât și un amalgam de simboluri și metafore ce se întrepătrund în viziuni ale trecutului, prezentului și chiar ale viitorului.Visele - cum interpretăm ceea ce ne comunică

De multe ori avem previziuni, presimțiri în vise, care după o anumită perioadă de timp se adeveresc. Ți s-a întâmplat și ție? Este perfect normal! Creierul nostru percepe la nivel inconștient indicii și coincidențe care noi putem sau nu să le percepem în mod conștient și prin natura lui încă neînțeleasă și nedescoperită complet, având un potențial foarte mare, creierul nostru detectează consecințele logice pe care faptele noastre sau întâmplările ce ne înconjoară le vor genera. Cum? Foarte simplu. Creierul adună informații și încearcă să ne comunice, să ne transpună în vis, concluziile la care a ajuns. Acestea pot fi de multe ori eronate, și de și mai multe ori pot fi corecte.

Partea cea mai grea urmează acum, și rămâne la latitudinea fiecărui om: interpretarea semnalelor ce ne sunt comunicate prin vise. Dacă unora li se adeveresc visele exact așa cum au fost, sau altora li se adeverește exact opusul, asta nu înseamnă că nis e aplică și nouă. Găsim peste tot pe internet interpretări ale viselor, cărți de interpretare și așa mai departe. Adevărul este că acestea sunt făcute standard, cu sau fără studii de caz ca bază, născociri sau nu ale altor minți umane.

      Cel mai important este să încercăm singuri să ne înțelegem visele. Ceea ce înseamnă pentru X într-un vis poate însemna ceva cu totul diferit în visul lui Y pentru că simbolurile se adaptează în fiecare creier altfel, și deci la nivelul fiecărui individ vor semnala altceva, în funcție de personalitate, de stilul de viață și alți factori enumerați mai sus.

Pentru a ști ce semnifică visul tău, ascultă-ți corpul, găsește timp să îl înțelegi, acordă atenție evenimentelor din viața ta și legăturii acestora cu ceea ce vezi în vise. Fii atent până la cele mai mici detalii: textură, culoare, lumină, miros, senzație etc. Fiecare detaliu, oricât de mic, este foarte semnificativ. Acesta este singurul mod real în car
e poți să te înțelegi, să te armonizezi cu mintea ta, și să poți prevedea, prin vise, viitorul tău sau chiar al celorlalți!

      Inspirație sau viziune divină, sau lucrare fictivă și logică a propriei minți, visul rămâne încă o enigmă ce așteaptă să fie descoperită de fiecare dintre noi.

      Tu ce înțelegi din visele tale?

 

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin