Când vine noaptea, iar patul ne primește în căldura și confortul lui, pleoapele ni se închid, și înainte să adormim… ne alegem… poziția de dormit. Care îți e poziția ta de dormit? În timp ce visele ne acaparează, dormim pe spate, pe burtă, într-o parte… Iar acestea ne pot caracteriza pe noi. Află ce personalitate ai în funcție de aceasta!

Deși în timpul nopții ne învârtim, ne răsucim, ne întoarcem de pe o parte pe alta, fiecare dintre noi are o poziție preferată, o poziție în care doarme cel mai des și cel mai îndelungat. Iată cum te poate caracteriza, astfel, poziția de dormit!

  • Dormitul pe spate – Dacă dormi de obicei întins pe spate, ești o persoană responsabilă și echilibrată. Ești un bun conducător, ai o personalitate dominantă, dar în același timp relaxat și calm și ai o relație bună cu cei din jur.
  • Dormitul pe burtă – Îți place să fii deasupra lucrurilor, să le conduci și să simți că ești stăpân pe situație și pe viața ta. Planifici lucrurile cu amănunt și preiei mereu inițiativa. Ești un adevărat lider pentru ceilalți!
  • Dormitul pe o parte – Ești o persoană flexibilă, sociabilă. Ai nevoie de afecțiune și o dăruiești la rândul tău. Relațiile sunt importante pentru tine, te a Poziția de dormit pe o parte și cum te caracterizeazăsiguri mereu să te îngrijești de ele. Ești un prieten de încredere!

Dacă dormi cu mâinile pe lângă corp, sau orientate în jos, înseamnă că ești o persoană realistă, de încredere, stabilă și echilibrată. Dacă, în schimb, dormi cu mâinile deasupra capului, sau orientate în sus, ești o persoană optimistă cu aspirații înalte, dornică de diverse posibilități, chiar schimbătoare.

Schimbi des pozița de dormit, și ai mai multe poziții în care dormi bine? Înseamnă că ai o personalitate complexă. Ești o persoană schimbătoare, cu dispoziții diferite, lasându-ți starea să fie influențată de diferiți factori, personalitatea ta ivindu-se diferită de fiecare dată!

Care e personalitatea pe care o dezvăluie poziția de dormit pe care o ai tu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin