Smoothie de căpșuni delicios- rețetă

Smoothie de căpșuni

Uite care e rețeta după care se prepară deliciosul Smoothie de căpșuni!

Deja se simte că vremea se încălzește, iar soarele devine mai puternic. Căldura ne invadează corpurile și organismul nostru simte nevoia unor vitamine și mai ales a băuturilor răcoritoare și hidratante. Află care este rețeta uneia dintre cele mai gustoase băuturi, sănătoase în același timp, dulce și gustoasă, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, râvnită și foarte scumpă în restaurante, baruri, terase etc. pe care o poți prepara chiar la tine acasă! Perfect pentru zilele de primăvară – vară, vine să te încânte cu gustul său savuros… un Smoothie delicios de căpșuni!

1. Ingrediente

 • 15-20 căpșuni mai mari/ 20-25 căpșuni mai mici
 • 100ml lapte
 • opțional – 3-4 cuburi de gheață
 • opțional – miere pentru îndulcit
 • opțional – ciocolată rasă albă sau neagră/bombonele pentru ornament

Ingredientele sunt pentru 2 porții.

2. Rețetă de Smoothie de căpșuni

 • Spală toate căpșunile foarte bine, pentru a înlătura bacteriile și microbii nedoriți. Cură-ță-le de frunzulițe și codiță.
 • Păstrează o căpșună separat, pentru ornament.
 • Restul căpșunilor pune-le în blender, peste care toarnă tot laptele. Mixează încet cu blenderul/mixerul, până devine o compoziție omogenă.
 • Aroma căpșunilor se combină cu răcoarea și gustul delicios al laptelui, rezultând un smoothie grozav! Toarnă-l înSmoothie de căpșuni - ciocolată și căpșună pentru ornament 2 pahare înalte și bucură-te de gustul său minunat.
 • Adaugă acum, în funcție de preferințe, mierea și cuburile de gheață.
 • Pentru ornament, presară deasupra ciocolată rasă, albă sau neagră. Acest lucru îi va da un aspect frumos.
 • Taie în două căpșuna pe care ai păstrat-o. Ia prima jumătate și fă-i o mică crestărură, pentru a o putea așeza pe pahar. Procedează la fel cu cealaltă jumătate pentru al doilea pahar. Va arăta foarte atractiv și va fi apreciat de consumatori!

Cu super oferta de la elefant.ro, îţi poţi cumpăra acum un blender modern şi primeşti cadou un prăjitor de pâine mai multe detalii  aici.

studio casaExtrem de simplu de făcut, cu un aspect superb, acest Smoothie de căpșuni gustos poate fi servit atât la un Mic-dejun, alături de câțiva biscuiți, cât și ca băutură răcoritoare cu prietenii într-o după-amiză călduroasă. Îi vei uimi cu gustul delicios al fructelor de sezon, îmbinat cu aspectul superb.  Se poate servi alături de biscuiți, ciocolată, sau alte dulciuri, dar și la sfârșitul unei mese. Este perfect pentru multe tipuri de ocazii.

De asemenea, Smoothie-ul de căpșuni are numeroase beneficii asupra corpului, laptele oferind calciu, magneziu și zinc, iar căpșunile fiind bogate în vitamina C.

Sănătos, aspectuos și extrem de delicios (lucru care va fi confirmat chiar și de prietenii tăi), Smoothie-ul de căpșuni este o rețetă perfectă pentru a savura din plin o zi călduroasă!

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin