flori pentru suflet

Flori: secretul inimii

Închide ochii pentru 2 secunde apoi alege una din aceste minunate flori! Ce îți place mai mult? Află ce se spune despre personalitatea ta, în funcție de florile pe care le preferi!

 

Floarea de lotus sau Nufărul

 

Lotus sau nufar

Dacă floarea care ți-a plăcut cel mai mult este floarea de lotus sau nufărul, află că ești o persoană foarte sensibilă! Iubirea, finețea și suavitatea te caracterizează, liniștea interioară fiind foarte importantă pentru tine. Îți plac lucrurile calme, energia pozitivă și frumusețea sufletului!

 •    Lotusul portocaliu – Câteodată melancolic, câteodată fericit, caracterul tău este în căutare de înțelegere și armonie.

 

 •    Lotusul galben – Fire energică, veselă, optimistă, prietenoasă, cu multă poftă de viață.

 

 •    Lotusul alb – Te caracterizează puritatea – nu neapărat sinceritatea, cât respectarea principiilor, statornicia, iubirea sinceră, liniștea, echilibrul interior.

 

 •    Lotusul roz/mov/violet – Ești tipul romantic, sensibil, în căutare de zâmbete, plin de finețe și armonie.

 

Orhideea

Orhideea

 

Persoanele cărora le plac floarea de orhidee sunt în general persoane calme, calde, liniștite, echilibrate, pe care le caracterizează eleganța, pedanța, și sunt în căutare de înțelepciune și evoluție spirituală.

 •       Orhideea albă – Inteligența este însușirea ta principală. Reușești să îți atingi scopurile prin diverse mijloace, atingi țintele stabilite cu meticulozitate și răbdare.

 

 •       Orhideea violet/mov – Poate cu cea mai puternică energie spirituală, orhideea de culoare violet denotă un caracter puternic, sensibil dar impunător, cu convingeri spirituale și principii bine stabilite. Aceste persoane au o putere de convingere mare și, în același timp, o prezență plăcută, subtilă, fină.

 

 •       Orhideea galbenă/portocalie – Ai o personalitate luminoasă, energie pozitivă, spirit de prietenie, oferi încredere, loialitate și siguranță. Curajul este, de asemenea, o altă parte a personalității tale, alături de plăcerea de a călători, de a te îmbogăți pe planul mentalității și al îndemânărilor, și spiritul de aventură.

 

Flori de cactus

 

Ai ales floarea de cactus? Sau pur și simplu această plăntuță mică și minunată? Află că ești o persoană profundă, sentimentală, sensibilă, uneori poate puțin temperamentală. Ai tendința să te lași purtat/-ă de sentimente și să lași emoțiile să te copleșască. Ești tipul mai mult introvertit, care în interior ascunde o comoară de sentimFlori cactusente și emoții, un izvor al iubirii și al trăirilor sufletești.

 •    Cactusul simplu – Dacă iubești cactusul fără flori, doar cu țepi sau frunze, ești o persoană introvertită care, precum această floare, ascunde esențe profunde și sentimentele de iubire și compasiune. Uneori te exteriorizezi, poate, dar alteori acoperi aceste emoții cu o armură protectoare impasibilă. Ești ușor de rănit, și purtat de sentimente. Ești o persoană răbdătoare, înțelegătoare, ușor melancolică, dar un prieten optimist, de mare încredere.

 

 •    Cactusul cu flori – Ești o persoană căreia îi plac lucrurile speciale, romantice, ești iubitoare a noțiunii de frumos. Te bucuri de viață, uneori melancolică, alteori pozitivă, menții o viață cu suișuri și coborâșuri, bucurându-te de ceea ce e frumos și special în jurul tău.

Narcisa

Narcisa

 

Dacă floarea pe care ai ales-o este narcisa, tipul tău de personalitate este, spre deosebire de ceea ce se spune de gurile rele (prin asocierea cu narcisism), chiar opusul egoismului. Ești o persoană cu nenumărate calități pozitive, printre care se numără și inteligența, optimismul, speranța și aspirațiile către mai bine.

Cu multe dorințe și un zâmbet luminos și extrem de plăcut, ești o perzență dorită și o persoană romantică, visătoare, sensibilă și subtilă. Răspândești fericire și iubire în jurul tău!

 

Irisul

Afla ce secrete dezvaluie aceste flori de iris

 

Cel mai mult te-a atras floarea de iris? Iată ce secrete dezvăluie această alegere despre caracterul tău! Irisul este o floare regală, exotică, floarea înțelepciunii și a spiritualității.

 •    Irisul portocaliu – Floarea eleganței și regalității: ești o persoană mereu îngrijită, ai gusturi rafinate și aspirații înalte. Uneori cu melancolie, însă de cele mai multe ori te îndrepți către lumină și fapte nobile.

 

 •    Irisul albastru – Ești tipul visător, care iubește să viseze, să rămână pierdut în lumi imaginate câteva momente și să evadeze din viața de zi cu zi. Ai propriile principii și vise, dorințe puternice. Iubești pasional și sincer, cu toată ființa ta. Îți dedici timpul celor dragi și ești alături cui are nevoie de tine.

 

 •    Irisul mov/violet/indigo – În general persoanele cărora le plac irisul violet prezintă cel mai înalt grad de înclinație către spiritualitate. Aspiri la mai mult, mereu, pe plan spiritual. O persoană cu relații puternice, te dedici sentimentelor, evoluției proprii sau colective. Cauți liniștea, ai înclinații artistice și meditative. Persoană misterioasă, enigmatică, plină însă de calm și răbdare, aflată într-o continuă căutare a echilibrului.

Lacramioarele

Lăcrămioarele

 

Dacă cel mai mult îți plac aceste flori de lăcrămioare, caracterul tău este gingaș, suav, precum aceste flori. Uneori prea visătoare, alteori cu așteptări mult prea mari, ești o persoană sensibilă și delicată. Persoanele din jurul tău se simt bine în prezența ta, vii cu o aură de lumină și energie pozitivă.

 

Crinul

Dintre toate florile, cea pe care ai ales-o a fost crinul? Iată ce spune această floare despre personalitatea ta! Ești o persoană rafinată cu gustuti uneori puțin excentrice sau exotice. Reușești deseori să te diferențiezi de ceilalți și să ieși în evidență prin calitățile tale și modul tău de a fi. Prezența ta este discretă și, în același timp nu poate trece neobservată. Emani optimism și bucurie.

 

TrandafirulTrandafirul

 

Dacă alegerea pe care ai făcut-o este trandafirul, află că finețea și rafinamentul sunt principalii termeni definitorii ai personalității tale. Contrar a ceea ce se spune, trandafirul nu denotă cel mai puternic romantism, ci cea mai mare intensitate. Cel mai romantic tip de personalitate este, în general, iubitorul florii de lotus. Iubitorii de trandafiri, însă, sunt persoanele care trăiesc cu cea mai mare intensitate fiecare clipă și fiecare sentiment. Iubesc intens, simt intens, se dedică întru totul și pun suflet în ceea ce fac.

 •    Trandafirul roșu – Fire pasională, te bucuri din lucruri mici și găsești farmecul în cele mai simple lucruri.

 

 •    Trandafirul portocaliu – Iubirea și finețea, rafinamentul și filosofia. Acestea sunt cele 4 trăsături principale ale iubitorilor de trandafiri portocalii.

 

 •    Trandafirul galben – Ești optimist/-ă, perspectiva asupra vieții e una pozitivă, te bucuri de momente petrecute cu cei dragi, clipe de neuitat alături de prieteni. Ai o memorie lungă și amintirile îți aduc mai mereu un zâmbet pe buze.

 

 •    Trandafirul alb – Ai o gândire profundă, întorci lucrurile pe toate părțile înainte de a lua o decizie. Ești organizată, planifici lucrurile din timp, cauți ordine și liniște. Pe de altă parte, te lași uneori purtat/-ă de sentimente și emoții tocmai pentru că le trăiești cu intensitate și le simți la maxim, cu sinceritate și dedicație.

 

 •    Trandafirul albastru/violet/negru/mov/indigo – Tocmai datorită rarității acestei tip de flori, faptul că iubești această floare spune despre tine că ești o fire visătoare, romantică, ce iubește noul, ineditul. Îți place tot ce este special, fiind chiar tu o persoană deosebită. Finețea îți stă în caracter, ai moduri subtile de a face lucrurile și grijă de ce simt cei din jur.

 

Dacă îți plac mai multe flori, înseamnă că ai o personalitate complexă, și ai câte puțin din fiecare! Ești o persoană specială, bucură-te de minunatele flori care te reprezintă!

 

Fie că e vorba despre buchete sau aranjamente floare,le dărui sau pentru a-ți împrospăta propria casă cu frumusețea divină a florilor, ce îți vor oferi zâmbet și energie pentru întreaga zi!

 

Ție ce tip de floare ți se potrivește? Care floare reprezintă personalitatea TA?

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin