Atlantida - Ținutul Pierdut

Atlantida Pierdută

Atlantida a fost și rămâne unul din marile mistere ale omenirii, ale civilizației și ale istoriei lumii. Care sunt, însă, misterele ascunse și pierdute poate pentru totdeauna odată cu aceasta? Veți afla citind rândurile de mai jos!

 

Iată ce alte mistere s-au pierdut odată cu Atlantida scufundată!

 

Ce a fost Atlantida?

 

În primul rând, ce era, de fapt, acest continent? Ținutul Pierdut este, oare, doar o legendă a lui Platon? Se spune că un preot egiptean a fost cel care i-a povestit prințului Solon că înainte cu 600 de ani de a se naște acesta din urmă, exista un ținut aparte, numit Atlantida care, însă, a dispărut.

 

De ce este Atlantida un ținut atât de special?

 

Trecând peste faptul că este un ținut care a dispărut în moduri miraculoase, neștiute de nimeni, din întregul Ocean Atlantic și întreaga lume, Continentul Pierdut avea și alte proprietăți diferite de ale restului lumii, despre care vorbește preotul egiptean. Acesta spunea, cum a relatat mai târziu Platon, că Soarele avea un singur punct, fix pe cer, pentru atlantici. Locuitorii se spune că erau oameni înalți, bogați, și atât de inteligenți încât depășeau inteligența omului de astăzi. Ei cunoșteau și stăpâneau științele energiei, ale magnetismului, ale cristalelor, și multe altele, folosindu-le în temple și alte lăcașe, pentru binefacerea populației. Aveau armate mari, numeroase și puternice, care cunoșteau foarte bine arta războiului.

Concluzia ce poate fi trasă este că Atlantida reprezenta atunci locașul omului superior!

 

Cum a dispărut?

 

Există zeci de speculații: scufundată în nisipul și apa Oceanului, incendiată, dispărută într-o lume paralelă, transformată în alt ținut etc. Adevărul este, însă, că nu există dovezi pentru niciuna dintre aceste afirmații. Nu s-au concretizat încă nici dovezi palpabile ale existenței acestui continent. Sau, dacă au fost, acestea nu s-au divulgat oamenilor!

 

Cum pot afla, însă, adevărul despre Atlantida?

 

Cel mai sigur mod de a afla mai multe a fost întodeauna și rămâne, prin intermediul cărților! Puteți afla acum care erau cunoștințele anticilor, și zecile lor de secrete, din Civilizații dispărute și secrete ale trecutului, cartea care vă va spune totul despre Ținutul Atlantidei, și existența acestuia, despre oamenii și locuitorii săi, și multe alte mistere care nu sunt expuse în fața lumii cu ușurință! Află totul despre frumusețile Atlantidei și misterele sale comandând cartea la un preț excelent AICI !

 

Vei rămâne surprins să afli că Atlantida este unul din alte zeci de orașe dispărute de-a lungul timpului! Care au fost acestea și misterele lor, precum și alte mii de informații, poți afla din cartea Orașe dispărute! Citește, deschide ochii din întunericul necunoașterii, uimește-ți apropiații cu noile cunoștințe și îmbogățește-te cu cultura strămoșilor tăi! Poți comanda această carte valoroasă AICI !

 

Tu ce ai aflat despre Atlantida?

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin