În timp ce atenţia exploratorilor se îndreaptă tot mai mult către spațiul cosmic, adevărate minunaţii se găsesc în adâncurile apelor. Un grup de arheologi americani în timp ce căutau cu un sonar, ambarcaţiuni de pe vremea războiului civic, au făcut o descoperire uimitoare. Au găsit în lacul Michigan la 12 metri adâncime, ceva neaşteptat.

 

O formaţiune de pietre şi statui asemănătoare cu cele de la Stonehenge, Anglia. Şi o sculptură preistorică care după cum spun arhelogii, înfăţişează un mastodont. Conform analizelor făcute de Mark Holley, cel ce a făcut descoperirea şi este profesor de arheologie subacvatică la unMister: lacul Michiganiversitatea Northwestern Michigan, Profesorul precizează că monumentele dacă se dovedeşte a fi adevărat, datează de pe vremea erei glaciare şi au peste 10.000 de ani vechime.

 

Singurul lac care se întinde pe tot teritoriul SUA este lacul Michigan . Fiind unul dintre cele mai mari lacuri din America de Nord. Zona lacului a început să fie locuită cu peste 14000 de ani în urmă, de mai multe triburi indiene, conform Wikipedia.org. Mister: lacul Michigan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin