Statui bizare găsite în adâncuri

Lacul Michigan: Descoperiri bizare și curiozități

În timp ce atenția exploratorilor se îndreaptă tot mai mult către spațiul cosmic, adevărate minunății se găsesc în adâncurile apelor. Un grup de arheologi americani în timp ce căutau cu un sonar, ambarcațiuni de pe vremea războiului civic, au făcut o descoperire uimitoare. Au găsit în lacul Michigan la 12 metri adâncime, ceva neașteptat.

 

O formațiune de pietre şi statui asemănătoare cu cele de la Stonehenge, Anglia. Şi o sculptură preistorică care după cum spun arheologii, înfățișează un mastodont. Conform analizelor făcute de Mark Holley, cel ce a făcut descoperirea și este profesor de arheologie subacvatică la unStatui bizare găsite în adâncuriiversitatea Northwestern Michigan, Profesorul precizează că monumentele dacă se dovedește a fi adevărat, datează de pe vremea erei glaciare şi au peste 10.000 de ani vechime.

 

Singurul lac care se întinde pe tot teritoriul SUA este lacul Michigan . Fiind unul dintre cele mai mari lacuri din America de Nord. Zona lacului a început să fie locuită cu peste 14000 de ani în urmă, de mai multe triburi indiene, conform Wikipedia.org. Statui bizare găsite în adâncuri

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin