Trenduri în manichiura 2016

Manichiura în 2018

Iată care sunt standardele pentru manichiura perfectă în 2016!

Anul 2018 vine cu o mulțime de schimbări legate de îngrijirea și aspectul feminin, printre care nu putem lăsa deoparte…manichiura! Află care sunt trendurile în acest an pentru unghiile tale, și multe alte detalii!

Manichiura franțuzească

Poate una din cele mai îngrijite manichiuri, care nu se lasă demodată de trecerea timpului, este cea franțuzească. În 2018 însă, deși variațiunile cu dungi de diverse culori arătau vesel, se recomandă folosirea modelului clasic de ,,french manicure”, adică culoarea crem/bej/roz transparent + dunga albă, mai lungă sau mai scurtă, mai subțire sau groasă în funcție de lungimea și forma unghiei tale.

Oferă-i manichiurii tale perfecțiunea care îți va uimi prietenele și va da impresia că tocmai ai ieșit din salonul manichiuristei! Folosește Benzile destinate manichiurii franțuzești! Cu un preț mic, extrem de ușor, le aplici pe unghie, iar dunga albă nu va mai fi greu de trasat! Partea cea mai grea a manichiurii franțuzești devine simplă cu ajutorul Benzilor destinate manichiurii franțuzești. După ce termini de trasat dunga albă, îndepărtezi banda și unghiile tale impecabile sunt gata! Poți comanda benzile la un preț foarte mic de AICI!

Manichiura în culoarea anului

Generosul 2018 vine cu 2 culori în vogă, și anume roz-cuarț și albastru-seren. Ce legătură are asta cu unghiile tale? Ei bine…Folosește o singură culoare de ojă pe toată unghia, și anume roz cuarț sau albastru seren, în funcție de preferințele și personalitatea ta, și fii deținătoarea uneia dintre cele mai ,,la modă” manichiuri ale anului!

 

Manichiura semipermanentă – cameleon

Proaspăt apărută în România de mai puțin de 3 ani cunoscută și popularizată în țara noastră, oja semipermanentă este una din cele mai bune alegeri în materie de manichiură! O alegere excelentă este oja care își schimbă culoarea în funcție de temperatură sau lumină! Este extrem de interesantă și aspectuoasă, atrăgând atât atenția cât și admirația! Un exemplu de astfel de ojă la un preț foarte accesibil tuturor puteți găsi AICI!

 

Manichiura semipermanentă

Un alt mod excelent de a avea o manichiură îngrijită pentru o perioadă mai lungă de timp este să folosești oja semipermanentă de culoare cât mai naturală pentru unghiile tale: crem/bej/roz deschis etc. Anul acesta se promovează naturalețea, simplitatea. Un aspect cât mai natural al unghiilor îl poți avea folosind acest sfat

Cea mai bună alegere pentru a-ți putea crea manichiura de vis este, la un preț minunat, un kit profesional excelent, având în dotare tot ce ai nevoie pentru a avea cele mai frumoase unghii, care îți vor aduce admirația tuturor prietenelor tale și poate chiar gelozia lor! Mai multe informații, precum și comanda, pot fi efectuate AICI!
Ultim Sfat

Nu uita să îți cureți unghiile și să le dai formă cu ajutorul pilei, să le aplici o bază și un lac de suprafață (base coat și top coat), precum și ai grijă de aspectul cuticulelor! Uleiurile speciale pentru unghii sunt de asemenea extrem de folositoare în sănătatea lor, mai ales cele de argan/măsline/cocos, oferindu-le strălucire, forță, îngrijire și un aspect de invidiat!

Ai grijă și de unghiile tale, oferă-le atenția ta, și manichiura ta va fi dorită de toți cei din jurul tău! Vei fi admirată și invidiată pentru unghiile în ton cu moda anul acesta pe care le ai.

Răsfață-te puțin și fă-ți un mic cadou oferindu-ți produse pentru unghiile tale, pentru care plătești odată și le folosești ani la rândul pentru a fi admirată și plăcută de cei din jur! Tu ce manichiură alegi?

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin