Vine vara! Află care sunt cele mai noi trenduri pentru Încălțăminte de purtat în 2016! Iată cele mai bune sfaturi pentru alegerea pantofilor și balerinilor!

1. Încălțăminte în stilul Casual

Pentru cei care preferă un stil mai sportiv, tenișii și converșii rămân pe primul loc în topul alegerilor, chiar și în 2016 care nu vine cu schimbări majore pentru domeniul Încălțăminte. Oferă atenție mai mult culorii și gustului cu cConverse albare te asortezi ținutei, iar aprecierile vor veni fără îndoială!

Converșii albi rămân una din cele mai bune alegeri! Se asortează oricărei culori, aduc o notă fresh, sportivă și în același timp de eleganță și bun-gust în încălțăminte. Puteți comanda cu încredere de AICI, la un preț foarte bun pentru anul 2016!

De asemenea, alte alegeri potrivite sunt tenișii de culoare albastră, foarte bine asortați cu blugii, sau neagră/crem.

 

2. Platformele rămân la mare căutare!

Platformele rămân foarte apreciate și în 2016, nu renunța la a alege pantofi sau balerini, chiar și teniși cu platforme! Rămân la modă și anul acesta! Materialele înflorate de asemenea! Așa că iată combinația perfectă! Sandale cu platforme pentru că soarele deja își face prezența simțită! Platforme cu motive florale sunt perfecte pentru 2016, și vin în diverse culori printre care și albastrul care este culoarea anului! Nu ezita să faci alegerea perfectă la un preț foarte accesibil chiar acum!

Extrem de comode și oferind piciorului o formă frumoasă, sexy și atrăgătoare, poți comanda chiar AICI!

 

3. Balerinii eleganți

Pentru că se poartă în 2016 în fiecare domeniu un stil cât mai natural și simplu, în locul pantofilor cu toc foarte înalt, pentru cei activi în viața de zi cu zi se recomandă balerinii eleganți! În roz-cuarț, culoarea anului, sau alte culori pastelate, plăcute și subtile, aceștia oferă eleganță și frumusețe! Atrag atenția apropiaților și aprecierile pozitive. Cu talpa comodă și aspect minunat pe picior, se potrivesc de minune aproape tuturor ținutelor! Poți comanda cele mai bune alegere chiar AICI!

 

4. Încălțăminte Bărbați

Nu trebuie neglijată nici încălțămintea masculină! Cea mai bună alegere în materie de încălțăminte pentru domni în 2016 este culoarea albastră a oceanului! Comozi, cu aspect îngrijit, casual, pot fi comandați Tenișii pentru bărbați Ocean Albastru chiar AICI!

 

Geantă albastră

Nu uita că cel mai important este să te simți bine în pielea ta, în hainele și în … pantofii tăi! Alege ceva care să îți placă în primul rând ție, poartă-i cu zâmbetul pe buze și o geantă asortată, iar toate privirile se vor întoarce către tine cu admirație! După ce ai citit cele mai bune sugestii…ce mai aștepți? Încalță pantofii care ți se potrivesc cel mai bine și bucură-te din plin de minunata vreme a anului 2016, de soarele și culorile acestui an!

 

Care e încălțămintea pe care TU o alegi pentru vara aceasta?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin