Oricât de mare ar fi iubirea și oricât de bine v-ați înțelege, este normal ca divergențe, contraziceri și chiar certuri să apară în relația voastră. De asemenea, în cazul iubirii adevărate, oricât de gravă ar fi problema, se poate, însă, remedia. Împăcarea nu va fi, astfel, o problemă!

 

Comunică – cheia oricărei probleme este comunicarea și rezolvarea fiecăreia dintre ele începe cu acest pas. Lasă deoparte supărarea, încăpățânarea, și alte concepte copilărești, ia-ți iubitul/iubita de mână și fă tu acest prim pas. Începeți să discutați despre problemă, deschideți-vă unul în fața celuilalt, fiți sinceri și având amândoi ca scop împăcarea, vorbiți civilizat unul cu celălalt.

 

Ascultă-ți jumătatea – ai grijă să nu demarezi un monolog în care să îi pierzi atenția, interesul și implicarea. Acordă-i timp să vorbească, ascultă și părerea sa și ai răbdare să îi asculți spusele până la capăt. Încearcă să înțelegi ce îți spune și să-i sporești, astfel, încrederea în tine!

 

Ține cont de părerea celuilalt! – Ia seama că nu doar părerea ta contează. Lasă orgoliul și mândriaÎmpăcarea - strânge-ți-vă în brațe deoparte și gândește-te că poate nu doar tu ai dreptate, ci și celălalt. Privește și din perspectiva sa!

 

Nu jigni! – Folosește un limbaj civilizat, relaxat, calm, frumos. Nu îi neglija sentimentele, ține cont de emoțiile și trăirile persoanei de lângă tine.

 

Rezolvați împreună – După ce ați discutat și ați gândit totul din diverse perspective, cu sinceritate și maturitate, căutați împreună o rezolvare comună. Mai lăsați de la voi, mai țineți cont de celălalt, lăsați iubirea să vă domine și împăcarea să se instaleze.

 

Happy-end! – Amintește-i că îl/o iubești și după împăcare oferă-i o îmbrățișare călduroasă și plină de afecțiune care să îi ofere siguranța că totul e în regulă, și că iubirea voastră învinge mereu.

 

Țineți cont de sentimentele voastre, urmați sfaturile de mai sus, aplică ideile primite și prin calmul tău cucerește-l/cucerește-o din nou și din nou, și simțiți împreună totul: Împăcarea și cât este aceasta de dulce, și cât de perfectă este aroma iubirii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin