Ghivece - idei despre cum să le decorăm

Ghivece -Idei de decor

Cum le decorezi, pentru a avea cele mai frumoase Ghivece

Toți iubitorii de flori și plante, de natură și materie vie și frumoasă, de culoare și finețe, rafinament și gingășie, care dețin o plăntuță frumoasă, cunosc cu siguranță faptul că le pot asigura acestora decorațiuni superbe: Ghivece.

Află câteva idei de decorare a ghivecelor, chiar la tine acasă, fără cheltuieli imense pe ghivece făcute de alții. Realizează chiar tu un vas frumos în care să așezi o floare minunată!

 

  • Evidențiază floarea – ține cont de culoarea florii, ia o pensulă, tempera, și spor la pictat! Aplică dungi, buline sau alte modele de culoare pe ghiveci. Realizează un ghiveci în 2 sau 3 culori care să evidențieze frumusețea flori. (Exemplu: Ghiveci alb + Floare albastră = Pictează dungi albastre și lasă dungi albe ale ghiveciului, ca în imagine; Floare portocalie + Ghiveci maro = Pictează flori/frunze etc. de culoare galbenă și portocalie pe ghiveciul maro; etc.) Folosește-ți imaginația și creativitatea și pictează ghivece cât mai frumoase!

 

Decorațiunile sunt superbe pentru Ghivece!

  • Decorațiuni pe lângă ghivece – Așază chiar lângă ghiveci o lumânare atractivă, bețișoare parfumate, confetii, petale de flori, bețe de scorțișoară sau chiar un coș cu fructe. Alte obiecte frumoase, decorative, le poți folosi cu încredere, vor arăta foarte bine chiar dacă ghiveciul nu este stilizat. Prietenii tăi vor fi chiar impresionați de aspectul rafinat și original.

 

  • Temă mareică, oceanică și frumusețea scoicilor – Fie așezi scoici în jurul ghiveciului, pentru a-l orna, fie folosești o scoică mai mare pe post de vază… pui niște pământ în scoică și ai grijă să uzi floarea la timp, aranjamentul acesta este mereu binevenit aducând o atmosferă de primăvară – vară, cu o notă de prospețime și romantism!
  • Frânghia – Îți vine să crezi? Da, frânghia arată foarte bine înfășurată în jurul unui ghiveci. Îi dă un aspect rustic și plăcut. Frânghie colorată sau albă, o legi în jurul ghiveciului, lipești un fluturaș sau o buburuză de hârtie pe anumite porțiuni, și voilà! Un ghiveci frumos ornat, gata să atragă toate privirile!

Pentru elementele naturii – florile – tot natura te ajută la decorat Ghivece! Iată cum:

  • Ghivece decorate cu pietricele
  • Pietricele – Fie folosești pietricele speciale ce se găsesc de cumpărat, de diferite culori, asemănătoare cu cristalele sau chiar diamantele, fie cauți în propria colecție de pietricele frumoase, prețioase sau nu, le așezi deasupra pământului din ghiveci, iar acest lucru va schimba imediat aspectul florii tale și al ghiveciului într-unul superb, misterios și relaxant!
  • Ghivece homemade – Cu un efect unic, aspect original și foarte frumos, ghiveciul cel mai special este cel realizat chiar de mâna ta! Fie ornezi cu diferite metode ghiveciul cu ajutorul hârtiei (quilling, origami, flori de hârtie în formă de suport), fie realizezi mozaicuri sclipitoare (tăind și lipind bucățele de CD, sticlă, plastic transparent etc.), fie te folosești de bețe de înghețată sau clești de rufe pentru a pune în jurul ghiveciului, sau alte idei pe care le ai, orice inovație este apreciată și oferă un aspect frumos pentru ochiul privitorului!

Ce mai aștepți? Încă mai ai un ghiveci nedecorat? Aplică ideile de mai sus și confecționează-ți unul din cele mai frumoase ghivece de flori!

Tu ce idei folosești pentru a-ți face un ghiveci cât mai frumos?

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin