Îl placi atât de mult și totuși nu reușești să legi două gânduri în fața lui astfel încât să-l faci să te placă? Află cum îl poți atrage folosindu-ți farmecul propriei personalități! Cucerește-l precum o vrajă magnetică ce îl va ademeni direct în brațele tale!

  • O privire spune mai mult decât toate cuvintele

Privește-l în ochi, se spune că aceștia sunt ferestrele sufletului. Dacă în timp ce îi vorbești, îl privești în ochi, va simți că ești sinceră cu el, că poate avea încredere în tine și, automat, va apărea o apropiere între voi.

  • Spune-i pe nume!

Desigur, nu trebuie să îl rostești în exces, la fiecare propoziție dar, în timpul conversației cu el, nu ezita ca la 3-4 minute să îi pronunți numele. Nu doar că îl va flata să-și audă numele rostit pe buzele tale, ci studii psihologice au demonstrat că prin adresarea cu numele se stabilește o legătură afectivă profundă între voi.

  • Învață ce îi place

Fii atentă la preferințele și la gusturile lui, învață ce-i place și fă-l să se simtă bine lângă tine, se va simți flatat și important pentru tine pentru că îi acorzi atenția și timpul tău!Cucerește-l cu o privire

  • Zâmbește!

Prin zâmbet, cu toții oferim căldura noastră celorlalți. Nu ezita să îi zâmbești. Acest lucru vă va binedispune, creând o atmosferă plăcută și relaxată și, în același timp, îl va face să se simtă bine în preajma ta, admirându-ți zâmbetul. Cine știe, poate că va deveni arma ta secretă! Zâmbetul sincer poate fi aliatul numărul 1 al oricărei fete!

  • Fii încrezătoare!

Simte-te bine în pielea ta, nu ezita să folosești parfumul tău preferat sau alte accesorii care îți plac și îți oferă încredere în sine și în forțele tale. Fii feminină și lasă-ți șarmul să intre în acțiune! Dacă ești sigură pe tine, nimic nu îl va opri să se molipsească și să te admire și el, simțindu-se bine în compania ta, împărtășind emoțiile și fluturașii cu tine!

  • Fii naturală!

Nu uita că cel mai important este să fii adevărata tu! Se va îndrăgosti de tine așa cum ești, cucerește-l cu propriul fel de a fi, va fi iubire adevărată doar dacă va fi sinceră, fără ascunzișuri!

Acum că știi toate astea, ce mai aștepți? Fă-l să îți cadă în brațe! Ai răbdare, nu grăbi lucrurile, fii tu și îl vei fermeca neîntârziat! Du-te și cucerește-l!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin