ce spune horoscopul despre mos

Care este zodia lui Moș Nicolae?

Măcar din curiozitate, te-ai întrebat vreodată ce zodie ar avea Moș Nicolae – dacă ar fi avut această pasiune pentru horoscop? Noi ne-am documentat puțin despre viața lui, și am aflat care ar fi zodia lui Moș Nicolae pentru tine! Așa că, pentru puțină distracție înainte să deschizi cadoul de 6 Decembrie, citește și află ce secrete ne dezvăluie horoscopul despre iubitul moș!

      De 6 Decembrie NU sărbătorim nașterea Sfântului Nicolae!

Primul lucru pe care l-am căutat ca să aflăm zodia moșului a fost, desigur, data nașterii. Și deși probabil că nu te-ai gândit la asta înainte, data de 6 Decembrie nu are nicio legătură! Nu este data la care s-a născut moș Nicolae. De fapt, sărbătoarea din 6 Decembrie celebrează data la care Sfântul Nicolae s-a stins din viață.

Sfântul Nicolae din Myra, așa cum este cunoscut, s-a născut, conform Wikipedia, la data de 15 martie în anul 270 după Hristos, în Patara, o regiune turcească. Desigur, datele sunt vagi și nu putem ști cu siguranță. Alte surse ortodoxe afirmă că s-ar fi născut la finalul lunii iulie, însă toate sursele verificate susțin că nașterea sa a avut loc în jurul anilor 270-280 d.Hr. Vom analiza prima sursă și cea mai exactă, astfel că vom căuta zodia lui Moș Nicolae în funcție de data de 15 martie.

despre zodia lui mos nicolae

      Care ar fi zodia lui Moș Nicolae?

Conform horoscopului european, zodia care i-ar corespunde moșului Nicolae ar fi cea a Peștilor! Cei născuți în perioada 19 februarie – 20 martie se încadrează în zodia Peștilor. Având în vedere nașterea consemnată la data de 15 martie a moșului, zodia sa pare că ar fi fost… Pești! Surprinzător?

      Caracteristici specifice zodiei Pești

Peștii sunt zodii sensibile. Idealiști, empatici, visători și iubitori loiali. Au tendința de a trece de la o stare la alta într-o clipă (spre exemplu de la optimism la pesimism). Au un orgoliu puternic, dar bine ascuns. Sunt persoane foarte timide și rezervate. Nu le place să atragă atenția asupra lor – îți amintești că moșul lăsa doar pe timpul nopții cadouri în ghete? Din cauza acestei timidități, deseori Peștii nu sunt apreciați la adevăratul lor potențial. Datorită orgoliului, Peștii țin foarte mult la imaginea lor în societate. Sunt greu de înțeles, dar foarte profunzi și creativi.

Cuvinte cheie pentru Pești: compasiune, sacrificiu, visare, devotament, credință, inspirație.

Motto-ul Peștilor: ,,Trăiește, râzi, plângi la orice″

Citat specific pentru zodia Pești: ,,Viața este un vis pentru cei înțelepți, un joc pentru cei superficiali.”  – Sholom Aleichem

Oare câte dintre aceste trăsături i se aplică și lui Moș Nicolae? Spune-ne părerea ta în comentarii!

 

*DISCLAIMER: Scopul acestui articol este divertismentul, și nu reprezintă sub nicio formă o satiră, ironie sau denigrare cu privire la religie și semnificația Sfântului Nicolae pentru credincioși. Subiectul nu se dorește a fi deranjant sau jignitor – este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

48 Shares
Share47
Tweet
Pin1