Pentru copii – jucării! Pentru adulți și prieteni…mai greu, nu-i așa? Află cum să le alegi Cadourile cele mai potrivite!

Toate bune și frumoase, zâmbetul pe buze, dorința de a oferi…dar greul apare chiar când trebuie să le alegem: Cadourile! Fie că e ziua de naștere a vreunui apropiat, fie că vrei să îi mulțumești cuiva sau pur și simplu, din diverse motive, dorești să-i faci cuiva un cadou, află ce criterii să folosești pentru a alege un dar cât mai potrivit pentru persoana respectivă!

1. Cunoaște-i gusturile!

Comunică cu persoana căreia dorești să-i oferi un cadou, află ce îi place și în moduri subtile, pune-i întrebări pentru care ținta să fie răspunsurile din care să afli care e floarea preferată, culoarea favorită, genul de cărți citite, aroma de parfum care îi place etc. Acestea te vor ajuta foarte mult pentru a alege cadourile mai târziu!

2. Ține cont de relații!

În timp ce iubitei îi poți oferi o bijuterie, sau iubitului un parfum, sau copilașilor un ursuleț de pluș, șefului sau șefei de la servici este recomandat să nu îi oferi mai mult decât un buchet de flori/o cafea/o ciocolată etc.

3. Folosește-ți intuiția, informațiile și mijloacele de care dispui!

După ce ai parcurs pașii de mai sus, tot ce rămâne de făcut este să-ți folosești puțin intuiția, alături de informațiile extrase despre cine este și ce gusturi are.

  •       Îi place un gen de muzică/film sau o anumită formație/actori? Oferă-i un album/film cu protagoniștii favoriți, sau chiar un bilet la concert/cinema pentru evenimentul respectiv!
  •       Preferă ciocolata cu o anumită aromă, sau un anumit tip de flori? Nimic mai simplu!
  •       Vrei să-ți surprinzi iubitul/iubita? Un ursuleț de pluș, o bijuterie drăguță cu inițiala prenumelui său, un parfum plăcut (o alegere excelentă este Seductive Homme Blue), o spumă specială de baie, un articol dedicat îngrijirii ei (ex: set manichiură frumos decorat), un vin aromat sau o vacanță în doi sunt doar câteva din zecile de variante potrivite pentru voi!

Ține cont de gusturile persoanei și oferă-i ceva cu adevărat special pentru el/ea!

4. Cadourile handmade: personalizate, originale și speciale

Pentru persoanele apropiate, acestea sunt o opțiune ideală pentru a fi oferite ca și cadou. O felicitare personalizată, realizată de tine sau una comandată, pe care să notezi un gând bun/o urare, o cană/un tricou cu o poză de a voastră imprimată, sau o poză înrămată cu voi îi vor stârni emoțiile și amintirile pe care le va rememora și resimți de fiecare dată când le va privi.

 

De asemenea, o ramă de poze precum cele de pe cadouri-inedite.ro este superbă pentru a o oferi atât iubitului/iubitei, cât și apropiaților. Puteți comanda cu încredere o ramă foto de pe acest site, ideile sunt minunate! Acest tip de cadou este mai mult decât perfect, având cel mai scump și drag preț: valoarea sentimentală!

Click aici sa vezi pretul!

 

5. Cadourile clasice

Dacă nu găsești nici o opțiune potrivită din cele de mai sus, nu te îngrijora! Nu uita de căni, vaze de flori sau decorațiuni interioare precum tablouri etc. Sunt simplu de oferit și nu necesită prea multe cunoștințe despre persoana respectivă decât genul și, eventual, o culoare pe care o preferă. În schimb, oferă un dar plăcut și dă dovadă de bun gust și rafinament.

Sperăm că acest articol ți-a mai ușurat puțin treaba, iar a căuta și oferi cadourile va fi o adevărată plăcere.

Un cadou excepțional este, de asemenea, o jucărie termocalorică de pluș, cum ar fi ursulețul de pluș termocaloric, atât pentru nou-născuți, cât și pentru cei mai mari, dar și pentru adulții care încă se bucură de copilărie și îndrăgesc jucăriile! Aflați mai multe despre acest cadou minunat, ce poate fi folosit chiar pentru sănătatea ta și a celui micuț,

  Click aici sa vezi pretul cu reducere!

 

 

Tu ce cadou  i-ai oferi unei persoane dragi?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Tweet
Pin