idei cadouri sportive accesorii fitness pentru acasă

Accesorii fitness pentru acasă: Cadouri fitness de Crăciun perfecte iarna aceasta

Dacă atunci când te privești în oglindă nu simți mulțumire și satisfacție în totalitate, este perfect în regulă să îți dorești o schimbare – schimbare care poate fi influențată semnificativ în mod pozitiv cu ajutorul unor accesorii fitness pentru acasă.

CITEȘTE ȘI:

Fă-ți cel mai frumos cadou de Crăciun iarna aceasta cu accesorii fitness pentru acasă

Fie că obiectivul este slăbirea sau, din contră, câteva kilograme în plus, că este tonifierea și definirea sau creșterea masei musculare, antrenamentele consistente vor juca un rol esențial alături de nutriția sustenabilă, pentru rezultate optime cu recompoziția corporală. De ce să nu îmbini deci obiectivele fitness cu frumusețea Crăciunului în această iarnă, alăturându-te trendului #OferăUnCadouSportiv?

În situația și perioada actuală, nu toată lumea preferă sau are posibilitatea de a merge la sală – motiv pentru care antrenamentele acasă sunt în trend. Așadar, pentru cineva care își dorește să-și continue antrenamentele și să continue să lucreze pentru a-și atinge obiectivele, ce cadou poate fi mai deosebit și mai util pentru acest Crăciun, decât cele mai bune accesorii fitness pentru acasă? Dacă acea persoană determinată ești chiar tu, îți poți face cel mai frumos cadou de crăciun anul acesta.

5 Idei de cadouri sportive ideale pentru antrenamente acasă

Am studiat cele mai actuale oferte la momentul actual pentru a-ți aduce cele mai bune sugestii de echipament fitness acasă. Având în vedere prețurile și calitatea produselor, dar și obiectivul tău principal, iată care ar fi cinci dintre cele mai utile și de succes idei de cadouri sport pentru oricine se antrenează din căldura propriei locuințe:

  1. Saltea aderentă pentru exerciții și stretching

saltea fitness cadou

 

 

 

 

 

 

 

 

Pare clasic? Ei bine, poți constata cu uimire că foarte mulți dintre cei care se antrenează în propria locuință nu dispun încă de această piesă de echipament fitness acasă. Motivul este foarte simplu: tocmai pentru că este atât de ,,de bază”, multe persoane uită să se concentreze pe acest detaliu, preferând să investească în cabluri sau gantere.

Însă cu siguranță vor aprecia un astfel de cadou sportiv când vor simți contactul cu suprafața aderentă a saltelei, în locul suprafeței tari a podelei sau covorului. Cu atât mai mult cu cât utilizarea saltelei alături de execuția corectă poate contribui la prevenția accidentelor. În plus, este ideală atât pentru exercițiile propriu-zise, cât și pentru stretching sau yoga.

 

  1. Gantere fitness 3kg X 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Greutatea ganterelor pe care le alegi depinde, bineînțeles, de nivelul fiecăruia. Un începător absolut va avea nevoie de greutăți mai mici pentru a exersa, până învață mișcarea și reușește să stabilească o conexiune minte-mușchi. În timp ce un avansat va avea nevoie de greutăți mult mai mari pentru a continua să progreseze. Asigură-te că ții cont de acest lucru când alegi greutatea ganterelor.

Indiferent de greutatea aleasă, însă, ganterele fitness de la Decathlon vor fi ușor de manevrat în condiții de siguranță și confort ridicat, mulțumită structurii care previne rostogolirea și materialelor aderente de calitate. Ideale atât pentru fandări și genuflexiuni, cât și pentru antrenarea brațelor. Datorită versatilității acestora, ganterele sunt printre puținele accesorii fitness acasă care nu pot lipsi din dotare.

  1. Set 3 Mini Benzi Elastice din Cauciuc

benzi fitness

 

 

 

 

 

 

 

 

O altă piesă de rezistență în ceea ce privește antrenamentele acasă, benzile elastice sunt eficiente mai ales în timpul exercițiilor de încălzire. Cu toate acestea, pot fi incorporate cu ușurință și în cadrul antrenamentelor cu greutăți, pentru mai multă rezistență.

Recomandarea noastră este un set de trei mini benzi elastice din cauciuc care au nivele diferite de rezistență și pot fi folosite pentru tonifierea întregului corp. Ocupă un minimum de spațiu, însă vor îmbunătăți substanțial efectul exercițiilor.

 

  1. Bandă elastică din cauciuc 2kg rezistență redusă

 

 

 

 

 

 

 

 

Trecând și la accesorii fitness pentru acasă mai puțin focusate pe antrenamente de volum sau intensitate, și mai mult concentrate pe bunăstare, nu putem exclude banda elastică din lista recomandărilor noastre. Sigur, poate fi folosită de către începători pentru antrenarea brațelor, fesierilor, abdomenului sau umerilor.

Însă în principal, este un accesoriu ideal pentru exercițiile de stretching sau kinetoterapie, pentru exercițiile de mobilitate sau de întărire a musculaturii, datorită rezistenței reduse. Materialul este cauciuc plăcut la atingere, asigurând confort sporit.

 

  1. Minge Fotbal Replică Liga Campionilor 2021/2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu în ultimul rând, poți crește nu doar nivelul de dificultate, ci și cel de distracție, al antrenamentului, cu ajutorul unei mingi de fotbal. Cum? Ai fi surprins cât de multe exerciții pentru abdomen, fesieri, picioare sau chiar exerciții de tip full-body pot încorpora o minge pentru mai multă distracție și eficiență.

În plus, atunci când nu o folosești pentru exerciții, poate fi mai mult decât unul dintre acele accesorii fitness acasă – poate deveni și mingea cu design ideal pentru cele mai reușite meciuri de fotbal. Așa că oferă-ți printre cadouri sportive în această iarnă, mingea care te va motiva să dai frâu liber creativității în timpul exercițiilor.

 

Cum alegi cele mai bune accesorii fitness?

Deși recomandările de mai sus sunt puncte de plecare excelente, ți-am mai pregătit câteva sfaturi utile pentru a face cele mai bune alegeri. Iată 3 lucruri de care să ții cont pentru a alege cele mai potrivite și eficiente piese de echipament fitness acasă:

  1. Ține cont de sportul practicat

Pentru ca un astfel de cadou pentru pasionații de sport să fie reușit, trebuie să rezoneze cu el, astfel încât să poți avea atitudinea aceea de #ȘtiuCeVreiDeCrăciun. Mai exact, să cunoști ce sport practică, pentru a putea oferi un cadou inspirat. Pentru pasionații de fitness, poți opta pentru oricare dintre recomandările de mai sus.

În schimb, un iubitor de yoga va prefera salteaua în locul ganterelor; iar iubitorii de schi și sporturi de iarnă vor prefera o bluză sau o căciulă călduroasă, în locul benzilor elastice. Cunoaște persoana căreia îi vei face cadou, înainte de a alege cadoul în sine.

  1. Ia în considerare nivelul de experiență

Cei experimentați vor putea face față cu siguranță greutăților mai mari și mai solicitante. Începătorilor li se va potrivi întotdeauna o greutate mai mică.

Dacă nu vrei să riști nimic, optează pentru un set de cabluri sau de benzi elastice cu rezistențe diferite. Acestea pot fi adaptate și personalizate astfel încât să se adapteze la rezistența adecvată și necesară progresului pentru orice nivel de experiență.

  1. Nu uita de culori și design

Nu în ultimul rând, antrenamentele trebuie să fie plăcute și distractive. Chiar dacă se desfășoară acasă. Chiar dacă sunt foarte solicitante. Așa că puțină personalizare nu strică niciodată.

Asigură-te că ții cont de culoarea și preferințele de design ale persoanei căreia vrei să-i oferi cadouri sportive. Având în vedere că produsele recomandate sunt disponibile în diverse nuanțe și design-uri pe #DecathlonRomânia, ai la dispoziție o gamă largă și variată de opțiuni pentru a pune un zâmbet larg pe sportivul căruia îi vei face un cadou de Crăciun memorabil!

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin