decor ghirlande luminoase exterior

4 Idei de decor cu ghirlande luminoase pentru exterior

Ghirlandele luminoase pot schimba radical atmosfera oricărui spațiu, transformându-l într-un tărâm al magiei, chiar al meditației, sau din contră, un loc ideal pentru socializare. Dacă te-ai hotărât deja că vrei să amenajezi cu ghirlande luminoase curtea, grădina, foișorul sau orice loc din exteriorul casei tale, iată câteva idei de la care să pornești, și care să dea frâu liber inspirației tale proprii.

 

1. Voalul de lumină

Această idee de decor cu ghirlande luminoase se potrivește cel mai bine în spațiile mari, unde te vei putea bucura la maximum de spectacolul de lumini. De asemenea, se potrivește spațiilor exterioare unde există doi stâlpi, sau doi înlocuitori de stâlpi care pot fi copaci, elemente de gard, etc. De acești stâlpi, urmează să legi o sfoară, o sârmă sau un cablu, și să atârni cât mai multe ghirlande luminoase pe verticală, pe suportul astfel creat.

Ulterior, pentru un cadru și mai feeric, folosește o perdea mare, transparentă, dintr-un material fin și subțire, pe care voalul de ghirlande astfel creat se va sprijini cu eleganță. În acest fel, vei avea un perete exterior – sau, mai bine zis, un voal de lumină – care va stârni admirația și de finețea și povestea căruia atât adulții, cât și copiii, se vor bucura cu siguranță. Se recomandă de asemenea ca un astfel de decor să fie instalat undeva în spatele curții, sau într-un loc mai puțin frecventat, pentru a păstra aura de mister care îl înconjoară.

 

2. Decor în cauciucuri cu ghirlande luminoase

Ai câteva cauciuri de la mașină, care nu îți mai sunt de folos? Perfect! Poziționează-le pe marginea aleilor, sau aleatoriu într-un spațiu mare, în grădină sau pe gazon, unde iarba este tunsă sau scurtă în general. Vopsește aceste cauciucuri după ce le-ai curățat, în culori pe gustul tău, și înfășoară-le cu ghirlande luminoase înainte de a planta flori în interiorul lor (sau înainte de a așeza ghivece în mijlocul lor).

Decorează-le cu pietricele sau alte ornamente miniaturale, iar toate aceste elemente vor crea în final un aspect magic, ca din basme. Noaptea, culorile florilor reflectate de lumina caldă a LED-urilor de pe ghirlande luminoase își vor răspândi peste tot în jur pastelul și parfumul, formând un efect de la care cu greu îți vei dezlipi ochii.

 

3. Decor pentru foișor

Pentru momentele în care te reunești cu cei dragi, atârnă deasupra mesei ghirlande luminoase, agățându-le cu grijă de elementele de structură ale foișorului. Cina acum luminată de LED-urile ghirlandelor în nuanțele alese de tine nu va mai fi niciodată monotonă, pentru că veți fi înconjurați de o vibrație plăcută, de o energie pozitivă și calmă.

De asemenea, funcționează și atârnate de suprafața ce constituie tavanul foișorului, în loc de candelabru sau bec tradițional, fiind iluminarea slabă perfectă pentru a acopmania vizionarea unui film sau unui meci de fotbal la o bere rece cu prietenii. Dacă îți dorești mai putine distrageri, atârnă doar 3 ghirlande luminoase astfel, sau lipește-le doar pe anumite porțiuni pentru a te inspira în momentele în care faci Yoga, pictezi sau îți desfășori alte activități artistice în aer liber, la adăpostul foișorului elegant luminat.

 

4. Decor de animale din ghirlande luminoase

O idee puțin mai complicată ca proces de realizare, dar cu o satisfacție sporită! Iată ce trebuie să faci: ia o sârmă și modeleaz-o în formă de ren, câine sau orice alte animale care îți sunt dragi, care te inspiră sau cu spiritul și mitologia cărora rezonezi. Apoi foloșeste ghirlandele luminoase pentru a le trasa conturul, înfășurând sârma și dând viață formelor astfel create.

Poate te gândești la un ren cu vârful cozii luminoase, sau un cățeluș cu ochii zglobii, luminați. Lasă-ți imaginația să lucreze împreună cu creativitatea, intuiția și inspirația, și cu siguranță la final va fi o plăcere sa îți observi creația căpâtând viață și frumusete deosebită. Poți plasa aceste ornamente sprijinite de ghivecele copacilor de tuia, printre florile din grădină, sau chiar în spațiile de joacă ori cele de socializare.

 

Savelectro pune la dispoziția clienților una dintre cele mai largi varietăți de ghirlande luminoase, în diverse dimensiuni, culori și modele, pentru maximă posibilitate de personalizare și creativitate în spațiile interioare și exterioare. Dă magie casei tale cu ajutorul unui astfel de produs, și verifică care ar fi cele mai potrivite pentru viziunea ta dând CLICK AICI!

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articolele de pe Utopic-times.com reprezintă rezultatul eforturilor de documentare din surse de notorietate, redactare atentă și prezentare a materialor într-o manieră accesibilă cititorilor.

Pentru distribuire pe rețelele de socializare, vă rugăm să folosiți funcția Share a website-ului.
Este strict interzisă copierea articolelor pentru utilizarea în alte scopuri decât cel personal.

Sunt interzise de asemenea modificarea și publicarea în mediul online fără menționarea sursei: www.Utopic-times.com

Sau fără primirea unui acord special din partea administratorilor website-ului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina Termeni și Condiții.

0 Shares
Share
Tweet
Pin